Autor: wrona
specjalizacja z pielęgniarstwa operacyjnego
Witam ! poszukuję osób do wymiany testów pzygotowujących do egzaminu w listopadzie 2008 z pielęgniarstwa operacyjnego. mój adres ewuniaasia@interia.plspecjalizacja z pielęgniarstwa operacyjnego
Witam ! poszukuję osób do wymiany testów pzygotowujących do egzaminu w listopadzie 2008 z pielęgniarstwa operacyjnego. mój adres ewuniaasia@interia.plAutor: anna331
cześć ! ja też zdaję w listopadzie ten sam test , tylko już drugi raz - niestety !chętnie się wymienię materiałami naukowymi w tym zakresie . Szkoda , że tak mało jest osób z naszej dzedziny na tym portalu i wymiana nie jest taka gorąca jak powinna być moim zdaniem tym bardziej tuż przed samym wydarzeniem !No i bardzo ubolewam , z tego powodu , że nadal nie ma utworzonego Banku Pytań z Warszawki - bo bardzo by nam się przydał, nieprawdaż ? Czekam na odpowiedź, pozdrawiam !
Autor: anna331
aniula33@op.pl to mój adres czekam na tematy specjalizacyjne operacyjne - wymiana !
Autor: gosiak;)
Czy może posiadacie testy kwalifikacyjne na specjalizacje operacyjną ? A może któraś pamieta pytania ?Z góry dziekuje moj adres meg765@wp.pl
Autor: natalia21101987
ja tez poprosze jakies testy, jesli kots ma, z gory dziekuje mail : natalia.czyzniejewska@gmail.com
WOLNA TRYBUNA - opinie internautów.
Nie rozumiem, po co kolejne wyjście na ulice?