Strona główna
Mapa strony
Pielęgniarki i Położne
Fakty Komentarze Codziennie
  Veto prezydenta dla ustawy, w której uregulowano sprawę kierowniczych medycznych (pielęgniarskich) stanowisk pracy w SPZOZ i "szpitalach spółkach".
  Veto prezydenta dla ustawy, w której określono uprawnienia pracownicze zatrudnonych w SPZOZ i "szpitalach spółkach".
  Raport Portalu i Gazety Pielęgniarek i Położnych - Dofinansowne studia pomostowe 2008/2009.
  Nowe regulacje w zakresie wcześniejszych (pomostowych) emerytur dla pielęgniarek i położnych. Teraz ustawę skierowano do prezydenta RP.
  Raport Portalu i Gazety Pielęgniarek i Położnych – Pielęgniarka DPS
  Normy zatrudniania pielęgniarek i położnych. Stare, wadliwe rozwiązania w nowej (zawetowanej) ustawie.

euro z kolcami...

Autor: irlandia70

witam wszystkie kolezanki pielegniarki bardzo serdecznie pracuje we wloszech od 5 lat ,jestem zadowolona z pracy i z zarobkow,ale wszystko ma swojo cene ,chcialabym podzielic sie moimi doswiadczeniami ,jesli ktos ma pytania lub problemy w miare mozliwosci postaram sie pomoc ale jesli chodzi o strone prawno wiem niewiele..przepisy sie zmieniajo ,jedno jest pewne dziewczyny bez dobrej znajomosci jezyka zaczynacie od pampersow...a nie od strzykawek..ja tez tak zaczynalam...jako pielegniarka professionale ..nie dajcie sie namowic na przyjazd tu bez dobrej znaomosci jezyka co niestety dzieje sie czesto..pozdrawiam bardzo serdecznie

Autor: barbara3001

Witam Cię serdecznie!Możesz mi napisać jak jest z przedszkolem?Bardzo drogie?Jeżeli wolisz zapraszam na barbara3001@op.pl.