Zeszyt grup dyspanseryjnych
Autor: pigulka
09.12.09 Ja mam pytanie jak u was z kwalifikowaniem do problemu zdrowotnego.Pewnie większość z nas jeśli dzieciak ma wadę postawy kwalifikuje na Bk ,a u mnie doktory piszą np. wada postawy gr.A,ale zalecenia gimnastyka korekcyjna.Albo dziecko z padaczką moim zdaniem B jak byk, a lekarz pisze gr.wf -A.Ja prowadzę sobie wykaz dzieciaków z problemami zdrowotnym.Pozdrawiam
Autor: ~Bebe
01.03.2010----A no to tak jak u nas!!! to samo. Ja wtedy jak doktor napisał gimnastyke i mimo to grupe A ( czasem to nawet nic nie zaznaczą)- to sama wpisuje Bk w listy i w karty. No i mam osobny zeszyt z grupami dyspanseryjnymi i tam także wpisuje że grupa Bk. Niekiedy mam takie bilanse gdzie lekarz napisze ze wada postawy jest, a na dole w zaleceniach że.....zdrowy i bez zaleceń....No to wtedy piszę że A....Ale w zeszycie z grupami zaznaczam ze wada jest... Wygląda na to że przejmujemy się detalami o których lekarze wogóle nie myślą...Im to i tak ujdzie . Nam- niekoniecznie....
Autor: estra
PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY MGR!!!! Prośbę adresuję do PIELĘGNIAREK SZKOLNYCH. DZIĘKUJĘ SERDECZNIE WSZYSTKIM RESPONDENTKĄ!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę o wypełnienie ankiety: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/12208
Aktualności
WOLNA TRYBUNA - opinie internautów.
Nie rozumiem, po co kolejne wyjście na ulice?
Ładowanie ...