Autor: vaneco
FLUORYZACJA w SZKOŁACH - jednorazowe szczoteczki do fluoryzacji
witam! Prosimy o kontakt Panie pielegniarki, przeprowadzające akcje fluoryzacji zębów w szkołach podstawowych, które chciałyby otrzymać bezpłatne próbki jednorazowych szczoteczek do zębów. Wiecej informacji na temat szczoteczek znajda Panie na stronie www.fluoryzacja.pl kontakt mailowy fluoryzacja@fluoryzacja.pl lub telefoniczny 061 8115 144 Pozdrawiam serdecznie, JAKUB POŁCZYŃSKI firma VANECO
Autor: krysia
o! jestem zachwycona tą propozycją. Pracuję w szkole wiejskiej jako pielęgniarka szkolna i z fluoryzacją mam wielki problem. dzieci wciąż nie mają szczoteczek do zębów (zapominają, gubią a czasami kłamią, że zapominają bo ich po prostu nie mają). w ubiegłym roku sama kupiłam 20 szczoteczek dla najbiedniejszych ale szczerze mówiąc ja najbogatsza też nie jestem. to niemożliwe, żeby co roku sponsorować dzieciom szczoteczki do zębów, ręczniki papierowe, kubeczki do picia, herbatę, itp,itd. liczę, że uda mi się poprzez współpracę z waszą firmą udostępnić wszystkim dzieciom działania w zakresie profilaktyki próchnicy.
Autor: krysia
niestety. Reklama bezpłatnych szczoteczek do fluoryzacji to tylko "reklama" firmy. uzyskałam odpowiedź typu: dziękujemy... koszt szczoteczki, itp.
Bardzo dziękuję za odpowiedź! Po konsultacji z Dyrektorem Szkoły kupimy niewielką ilość szczoteczek ale w innej firmie!