Autor: 750831
czy ktoś ma pytania?
witam.jestem słuchaczka specjalizacji pielegniarstwo rodzinne.czy ktoś ma może pytania z bloku ogólnozawodowego,badań fizykalnych.proszę o kontakt .jak cos bede miała to sie podziele.pozdrawiam.czy ktoś ma pytania?
witam.jestem słuchaczka specjalizacji pielegniarstwo rodzinne.czy ktoś ma może pytania z bloku ogólnozawodowego,badań fizykalnych.proszę o kontakt .jak cos bede miała to sie podziele.pozdrawiam.Autor: Kobieta45
Egzamin zdawałam w 2004r. z pielegniarstwa rodzinnego-podaj maila
Autor: maałgorzata
Witam.Ja specjalizuję się w pielęgniarstwie psychiatrycznym, mogę użyczyć przykładowych pytań zbadań fizykalnych,podaj maila,wymienimy się innymi,ja kończę na wiosnę, egzamin na jesieni 2008r.Pozdrawiam.
Autor: Majka99
Szukam pytań przykładowych lub które były na poprzednich egzaminach.Specjalizuję się w pielęgniarstwie ratunkowym-egzamin jesień 2008 r.Dziękuję i pozdrawiam.
dzieki za odzew, mój mail kowinia@tlen.pl pozdrawiam
do majka99. polecam strone www.prc.krakow.pl trzeba wejść w archiwum, nieco niżej znajdź SPRAWDŹ SIĘ. tam sa zestawy pytań pozdrawiam
Autor: rychoslaw
Do-Majka99-witam koleżankę po ...tej samej specjalizacji :-).Mam " troszkę" materiałów i z chęcia się wymienię . I dodam że egzamin mamy......razem :-). mój mail - 1kremenaros@wp.pl
Autor: marzena1
Mam ogromną prośbę do Maałgorzaty ze specjalizacji psychiatrycznej,czy ja mogę uśmiechnąć się do Ciebie o te przykładowe pytania.Ja też jestem uczestniczką takiej specjalizacji i chyba będziemy razem zdawać egzamin.Podaje mojego maila marzena2071@tlen.pl.Bardzo dziękuję.Marzena
Autor: Reni72
pozdrawia wszystkich w nowym roku....mam trochę pytań chętnie się wymienię....z różnych specjalizacji mój adres renfed@interia.pl
Autor: agalepiarz
A może ktoś dysponuje jakimikolwiek pytaniami ze specjalizacji z opieki paliatywnej. Mój adres: agalepiarz@interia.pl. Z góry dziękuję.
Autor: irenab
poszukuję pytań do egzaminu ze specjalizacji pielęgniarstwa zachowawczego.czy ktos mogly mi je udostepnic??moj mail- irenabialek3@wp.pl Z góry dziekuję.
Autor: walterbe
witam wszystkich.Razem z kolezanka rozpoczelysmy wewrzesniu 2007 specjalizacje z pielegniarstwa psychiatrycznego bardzo prosimy kolezanki/a i moze kolegow/o przeslanie testow jakimi dyponujecie dotyczacymi tej wlasnie specjalizacji-inne tez mile widziane:- jesli ktos z was bedzie juz po egzaminie prosze o sprawozdanie,przezycia i na co trzeba zwrocic uwage w nauce,Pozdrawiam,wszystkim zycze powodzenia,Beata moj e.mail walterbe@o2.pl
Autor: Wieslawa_zamosc
ja również poszukuję pytan ze specjalizacji z pielęgniarstwa zachowawczego. jesli tkos ma to prosze o przeslanie: wieslawa_zamosc@wp.pl z gory dziekuje
Autor: bjanek
Witam potrzebuje poszukuje różnych testów na wiosne zdaje specjalizację z promocji zdrowia wymienię sie tym co mam bjanek@tlen.pl Pozdrawiam
Autor: Basia_D
Witam,szukam pytań ze specjalizacji chirurgicznej, jeśli ktoś może przesłać to będe wdzięczna :-) basia_zych@o2.pl Pozdrawiam
Autor: benia99
Witam koleżanki i kolegów! Wiosną 2009 zdaje egzamin z pielegniarstwa psychiatrycznego!Może ktoś posiada przykładowe pytania lub wie gdzie szukać? Proszę o kontakt-benia99@op.pl Serdecznie dziekuje!
Autor: agaheb
Szukam pytan na test kwalifikacyjny na specjalizację chirurgiczną . Z góry dzięki za pomoc, mój adres agaheb1@wp.pl.Pozdrawiam.
Autor: ivo_nka
Witam, poszukuje pytań ze specjalizacji długoterminowej egzamin pazdziernik 2008, proszę o przesłanie na iksja@tlen.pl , z góry dziękuje i pozdrawiam.
Autor: katarzyna449
Witam. Poszukuje pytań ze specjalizacji kardiologicznej. prosze o przesłanie na adres: kasia.gaw@wp.pl z góry dziekuję
Autor: agan15
Witam . Poszukuję pytań ze specjalizacji anestezjologii i intensywnej opieki i proszę o przesłanie . Pozdrawiam wszystkich którzy są w trackie jakiejkolwiek specjalzacji. Mój adres dycia3@o2.pl Dziękuje
Autor: alicja100
Poszukuję pytań z pielęgniarstwa ratunkowego. Mam trochę materiałów,chętnie się wymienię.Adres studni@poczta.wp.pl
Autor: bina485
Witam wszystkich Ja równierz poszukuje testow na test kwalifikacyjny z pielegniarstwa zachowawczego,bede wdzieczna za wszelką pomoc.Mój adres dzarzeka@wp.pl
Autor: Dorota_131964
Witam.Ja poszukuje testow kwalifikacyjnych na piel.poloznicze.Prosze o przeslanie na adres dorotak0@poczta.onet.pl.Dzieki.
Autor: bożena
witam, mam prośbę do Małgorzaty i Marzeny1, w lipcu będę zdawać test do specjalizacji z pielęgniarstwa psychiatrycznego, nie mam zielonego pojęcia z czego się przygotowywać, proszę o jakieś sugestie i przykładowe pytania, z góry dziękuję i pozdrawiam. mój adres bozena_a_59.o2.pl
Autor: Położna
Witam!Ja równiez poszukuje pytań do testu kwalifikacyjnego z pielęgniarstwa położniczego. Dorota_131964 jesli tu zaglądniesz przed 26.czerwca to sprawdz swoją poczte-napisałam do Ciebie e-maila. Mój adres:39rena@wp.pl
Autor: slw11
Witam!poszukuję pytań do testu na specjalizację z piel. zachowawczego proszę o przesłanie mi pod adres slowania@interia.eu z góry dziękuję.
Autor: ulkawa
Witam poszukuję pytań z anestezji, egzamin wrzesień 2008. Wiosenny egzamin to totalna porażka, zdało około 30% . Może ma ktoś spisane pytania z egzaminów w tej dziedzinie. Pozdrawiam wszystkich zgłębiających wiedzę.
Autor: anias
witam bardzo proszę o pytania na kwalifikacje do specjalizacji zachowawczej anna_stepien21@wp.pl
Autor: obionek
Witam, poszukuje pytań ze specjalizacji środowiska nauczania i wychowania. Może ktoś takimi dysponuje? Z góry dziekuje i pozdrawiam. Mój mail: 133032[małpa]student.pwr.wroc.pl
Autor: ewadmi
Wtam wszystkich.Poszukuję kontaktu z osobami które zdają egzamin z anestezjologii wrzesień 2008,mogę użyczyć trochę pytań mój adres :ewadmi@wp.pl
Do agan 15. Jeśli masz jakieś pytania to możemy się wymienić,skąd jesteś bo pewnie razem piszemy.
Szukam kontaktu z osobami które zdają egzamin z anestezjologii wrzesień 2008.
jnhb kibhjlllllkbhjlbhj
Pozdrawiam wszystkich,poszukuję kontaktu z tymi co zdają anestezjologię we wrześniu 2008 ewadmi@wp.pl
Autor: kelzbieta
Każdy, kto zdawał egzamin ze specjalizacji kilka pytań pamięta. Ja jestem specjalistką pielęgniarstwa chirurgicznego. Piszcie do mnie ela7013@vp.pl Obiecuję, odpisze każdemu wysyłając to, co pamiętam ze swego egzaminu.
Autor: agnieszkakami7@wp.pl
cześć wszystkim co zakuwają do egzaminu państwowego .Ja zdaję już wrzesień 2008 specjalizację z anestezjologii i intensywnej terapii . Może ktoś posiada pytania .Koleżanki z olsztyńskiej specjalizacji chciałabym nawiązać z wami kontakt odezwijcie się!!! SOS!!! POZDRAWIAM Mój e-mail agnieszkakami7@wp.pl
Autor: AGACIK5
WITAM WSZYSTKICH CO PRZYGOTOWUJĄ SIĘ JUŻ DO EGZAMINÓW JAK RÓWNIEŻ DOPIERO ZACZNĄ SPECJALIZACJĘ. I JA WŁAŚNIE DO TYCH SIĘ ZALICZAM.WE WRZEŚNIU LUB POD KONIEC SIERPNIA MA BYĆ TEST KWALIFIKACYJNY NA SPECJALIZACJĘ CHIRURGICZNĄ. MAM OGROMNĄ PROŚBĘ CZY KTOŚ DYSPONUJĘ PYTANIAMI NA TEN TEST. MÓJ e-mail misiofazzi@vp.pl POZDRAWIAM
UPRZEJMIE PROSZĘ O KONTAKT
Autor: beata38
witam!Chciałabym nawiązać kontakt z osobami,które zdają egzamin państwowy ze specjalizacji z opieki długoterminowej w pażdzierniku 2008.Mój adres virus655@interia.pl
Autor: beata38
Bardzo chętnie nawiążę kontakt z osobami zdającymi egzamin państwowy ze specjalizacji z opieki długoterminowej w październiku 2008.Pozdrawiam
Autor: kasia2
Witam. Chciałabym nawiazać kontakt z osobami, które zdają egzamin z sp. op.dlugoterminowa na wiosnę 2009. Moze ktos posiada lub pamięta pytania z tej specjalizacji. Prosze o kontakt. kasiaspecjalska2wp.pl. dzieki
Autor: kachapl
witam poszukuje testów z egzaminu państwowego z pielęgniarstwa chirurgicznego i testów na II stopień studiów pielęgniarskich magisterskich JEzeli można by było do 15 Września tego roku bo 17 pisze egzamin mój mail to kachapl@o2.pl z poważaniem Kachapl
Autor: wrona
Witam ! poszukuję osób do wymiany testów pzygotowujących do egzaminu w listopadzie 2008 z pielęgniarstwa operacyjnego. mój adres ewuniaasia@interia.pl
Autor: wrona
Witam ! poszukuję osób do wymiany testów pzygotowujących do egzaminu w listopadzie 2008 z pielęgniarstwa operacyjnego. mój adres ewuniaasia@interia.pl
Autor: docia
Witam! Poszukuję testów z egzaminu państwowego ze specjalizacji pielęgniarstwa zachowawczego. Jeżeli ktoś mógłby się nimi podzielić będę bardzo wdzięczna.Chętnie nawiąże kontakt z osobami które mają za sobą egzamin.Mój adres dociamat@onet.eu Pozdrawiam
Autor: Basia P
Witam. Poszukuje testów z egzaminu państwowego z pielęgniarstwa zachowawczego...egzamin mam wiosną 2009...prosze o wszelkie możliwe informacje i materiały na e-mail:barbarapul@o2.pl z góry dziękuję:)
Autor: docia
Witam! Poszukuję testów z egzaminu państwowego ze specjalizacji pielęgniarstwa zachowawczego.Byłabym wdzięczna za udostępnienie takich testów. Chętnie nawiążę kontakt z osobami które mają taki egzamin za sobą . Mój adres dociamat@onet.eu pozdrawiam :-)
Autor: arabella
WITAM MAM TROCHę TESTóW Z ANESTEZJI, I BLOKU OGóLNOZAWODOWEGO CHęTNIE SIę WYMIENIę Z OSOBAMI BęDąCYMI NA TEJ SAMEJ SPECJALIZACJI CHęTNIE ODKUPIę TAKżE KSIążKę Z mp PT INTENSYWNA TERAPIA WILLIAM HURFORD !!! MóJ MAIL arabella86@wp.pl w razie potrzeby podam też nr gg pozdrawiam ;)
Autor: kasia2
Witam ponownie . Poszukuję testów z specjalizacji pielegniarstwa opieki dlugoterminowej. Egzamin wiosna 2009. Nawiążę kontakt z osobami, które mają egzamin za sobą mój aderes kasiaspecjalska@wp.pl. Dzięki. Pozdrawiam.
Autor: betaer
Witam, poszukuję testów ze specjalizacji zachowawczej. Mój adres betaer@interia.eu. Z góry dziękuję.
Autor: grybicka
Witam . Poszukuje testów ze specjalizacji z peilęgniarstwa operacyjnego . Gdyby ktoś miał chętnie przejrzę. Proszę o kontakt grybicka@wp.pl . Pozdrawiam . Grażyna
Autor: jola19
Witam Jestem uczestniczką specjalizacji z pielęgniarstwa rodzinnego Byłabym wdzięczna za pytania z egzaminu państwowego z poprzednich lat Ja będę zdawać egzamin jesień 2009. Na bank pytań chyba nie mogę liczyć a przydałby się bardzo a Wy co o tym myślicie może ktoś ma jakieś informacje. chętnie nawiąże kontakt z osobami które też będą zdawać lub już zdawały. Trochę testów mam więc chętnie się wymienię mój adres jolantapiwonska@wp.pl Pozdrawiam Jola
Autor: aneta101276
Witam! Chętnie się wymienię pytaniami ze specjalizacji z pielęgniarstwa operacyjnego. Mój mail: aneta1707@amorki.pl
Autor: rewa5
poszukuję testów ze specjalizacji pielęgniarstwo zachowawcze. proszę o kontakt rewa5@wp.pl pozdrawiam
Autor: Kobieta45
Witam wszystkich. Jesteśmy wielcy!!! cała grupa zdała egzamin państwowy z opieki długoterminowej. Trzymamy kciuki za następnych zdających,oby poszło wam tak jak nam. Pozdrowienia.
Autor: Kobieta45
Witam wszystkich.Jesteśmy wielcy!!!Cała grupa zdała egzamin państwowy z opieki długoterminowej. Pytania typowo pielegnacyjne -udary, -amputacje, -SM, -Parkinsonizm, -Schizofremia, -upośledzenia, -ustawa o ZOZ i wykonywaniu zawodu PiP,ustawa psychiatryczna, -bad.fizykale-mało, -empatia, -komputer, -troche z dydaktyki, -choroba Alzheimera. Trzymam kciuki za następnych zdających. Bądzcie wielcy. Pozdrowienia
Autor: Ewka12
Poszukuję testów z specjalizacji pielegniarstwa opieki dlugoterminowej. Egzamin wiosna 2009. Nawiążę kontakt z osobami, które mają egzamin za sobą mój aderes ewcia1214@neostrada.pl Z góry dziękuję!
Autor: s.ela
witam wszystkich!Chciałam złożyć wniosek na specjalizację z piel.neurologicznego ,czy ktoś pamięta może pytania z egzaminów kwalifikacyjnych?Gratuluje tym którzy zdali i życzę powodzenia zdającym !e.sadek@wp.pl Dziękuje !
Autor: reginna1
Witam poszukuje osób które zdawały egzamin ze specjalizacji onkologicznej może pamiętają jakieś pytania , byłabym także wdzięczna za jakieś pytania z bloku ogólnozawodowego z innuch specjalizacji mój adres reginna1@ wp.pl
Autor: gosik40
Witam .Poszukuję pytań do egzaminu wstępnego na specjalizację z opieki długoterminowej.Będę wdzięczna za każde pytania.Zgóry dziękuję mój adres gos37@autograf.pl DZIĘKUJĘ.
Autor: brydzia
WITAM WSZYSTKICH .Poszukuje pytan ze specjalizacji kardiologicznej Będe wdzieczna Z gory dziekuje Moj adres brydzia7@vp.pl
Autor: Iwona1973
Szukam pytan na test kwalifikacyjny na specjalizację chirurgiczną. Z gory dziekuje. moj adres brodosia@ op.pl
Autor: ela1969
Wszystkim którzy zdali już egzamin gratuluję.Poszukuję pytań ze specjalizacji psychiatrycznej.Gdyby ktoś chciałby się nimi podzielić to z góry dziękuję.Mój adres ebo@autograf.pl
Autor: serbea
Witam, poszukuję testów ze specjalizacji pielęgniarstwa opieki długoterminowej. Mój adres serbea@op.pl Z góry dziękuję.
Autor: ewag1967
Witam Poszukuję pytań do specjalizacji pediatrycznej.Teraz na wiosnę zdaję po raz drugi egzamin. Jeśli ktoś z Was dysponuje pytaniami do tej specjalizacji, będę wdzięczna za posłanie na adres ewaewa@poczta.onet.pl Pozdrawiam i pomóżcie! a za wszystkich trzymam kciuki, którzy podchodzą do egzaminów:) Ewa
Autor: stokrotka
poszukuje pytan testowych z anestezji na wiosne 2009 zdaje egzamin sama mam troche pytan prosze o kontakt moj adres alien030@wp.pl
Autor: stokrotka
poszukuje pytan testowych z anestezji na wiosne 2009 zdaje egzamin sama mam troche pytan prosze o kontakt moj adres alien030@wp.pl
Autor: lidia60
witam pilnie poszukuje pytań ze specjalizacji pielęgniarstwa psychiatrycznego egzamin wiosna 2009 proszę o kontakt lido60@op.pl
Autor: reginna1
Witam poszukuje pytań z bloku ogólnozawodowego, testów ze specjalizacji pielęgniarstwa onkologicznego.Będę wdzięczna za każde materiały.Zdaje na wiosne.Mój adres reginna1@wp.pl
Autor: pozi426
poszukuje pytan testowych ze specjalizaci rodzinnej dziekuje za kazde materialy przeslane na moj email
Autor: fiolet
Witam :) Byłabym bardzo wdzięczna za otrzymanie pytań z bloku ogólnotematycznego lub z bloku psychiatrycznego.Jestem w trakcie specjalizacji psychiatrycznej.Z góry bardzo dziekuje. fioletoweokulary@tlen.pl
Autor: aanniiaa
Wraz z koleżanką szukam przykładowych pytań na egzamin kwalifikacyjny na specjalizację psychiatryczną.Prosimy o kontakt:) Mój adres:liroanna@wp.pl
Autor: brydzia
Witam wszystkich . Poszukuje pytań ze specjalizacji kardiologicznej na egzamin państwowy . Będe wdzięczna z góry dziękuje Mój adres brydzia7@vp.pl
Autor: beata_dyrcz
Czy ktoś posiada jakąkolwiek bazę pytań ze specjalizacji z chirurgii. Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedz mój emial:maciej_dyrcz@o2.pl
Autor: gona63
Witam wszystkich! A może tak same (sami) stworzymy sobie jeden wielki bank pytań, co ułatwi nam naukę i oszczędzi ciągłych poszukiwań. "W jedności siła", pozdrawiam.
Autor: ejw42
Witam wszystkich,poszukuje pytań ze specjalizacji anestezjologia i intensywna terapia.Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczna. Mój adres:ewadyoniziak4@wp.pl Z góry dziękuje...
Autor: izabella
Błagam koleżanki o testy ze specjalizacji z pielę.RODZINNEGO-te co już to przeszły i mają swoj bank.Na ogólnopolski zapewne nie mamy szans. podaję mail zegota@o2.pl
Autor: elasokol
Witam wszystkie specjalistki, te które są i będą. Egzamin z rodzinnego zdaję na jesieni i też przydałyby się jakieś pytania.
WITAM WSZYSTKICH.UPRZEJMIE PROSZĘ JAK KTOŚ POSIADA PYTANIA ZE SPECJALIZACJI CHIRURGICZNEJ TO PROSZĘ O KONTAKT ( Z BADAŃ FIZYKALNYCH, BLOK OGÓLNO ZAWODOWY. MOŻE BYĆ TEŻ Z INNYCH SPECJALIZACJI)JA MAM TEŻ TROCHĘ MATERIAŁU TO JAK KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ TO PRZEŚLĘ mój adres misiofazzi@vp.pl pozdrawiam.
Autor: kelzbieta
Witam poszukujących pytań z egzaminów państwowych. Mam dużo pytań z różnych dziedzin pielęgniarstwa piszcie ela7013@vp.pl Pozdrawiam!
Autor: elasokol
Koleżanki, które kończa specjalizację z rodzinnego w Rzeszowie, Gdańsku,Kielcach i Nowego Sącza i egzamin zdają na jesieni proszę o kontakt. Może razem z pytań z egzaminow wewnętrznych stworzymy jakiś bank pytań Piszcie elasokol@vp.pl. Pozdrawiam
Autor: teresa1959
Witam! poszukuję pytań z egzaminów ze specjalizacji chirurgicznej, będę wdzięczna za maile (t_woznicka@wp.pl) lub link do strony z materiałami i pytaniami. Pozdrawiam !
Autor: demka
Poszukuję pytań na test kwalifikacyjny z pielęgniarstwa zachowawczego. Mój mail: irkaha@wp.pl. Pozdrawiam!
Autor: anna1961
Poszukuję testów ze specjalizacji z pielęgniarstwa zachowawczego,egzamin mam w sesji wiosennej 2009,bedę bardzo wdzięczna ,pozdrawiam,podaję maila:anndwo@gmail.com.Pozdrawiam.!
Autor: klementynka
WITAM SERDECZNIE!!! POSZUKUJEMY PYTAŃ LUB WSKAZÓWEK CZEGO NALEŻY SIĘ UCZYĆ NA EGZAMIN WSTĘPNY DO SPECJALIZACJI Z PIELĘGNIARSTWA OPERACYJNEGO???? BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA POMOC BO CZAS GONI! PROSZĘ O KONTAKT NA MÓJ MAIL: lewandowskaaneta@o2.pl
Autor: Izaak
Witam serdecznie, Proszę o przesłanie, jeżeli znajdą się chętni, testów ze specjalizacji chirurgicznej na adres: blaiseroger@onet.eu Pozdrawiam:)
Autor: jolakapela
Witam,pozdrawiam , poszukuję testów ze specjalizacji opieki paliatywnej.Z góry serdeczne dzięki.Kontakt
Autor: ela43
Witam,szukam pytań ze specjalizacji chirurgicznej, jeśli ktoś może przesłać to będe wdzięczna. po stokroć dzięki za odpowiedź!! TO MÓJ ADRES E-MAIL: olvusia91@wp.pl
Autor: gosiatyk
Witam,szukam pytań na test kwalifikacyjny ze specjalizacji kardiologicznej.Z góry serdecznie dziękuje, oto mój adres googoo@onet.eu Pozdrawiam.
Autor: jolakapela
Połknęła nicość mój adres .Jeszcze raz proszę o pytanka ze specjalizacji opieki paliatywnej Mój e-mail:jolakapela@wp.pl
Autor: nelka
witam,poszukuję pytań na egzamin wstępny do specjalizacji z pielęgniarstwa psychiatrycznego?Bardzo proszę o pomoc!Z góry serdecznie dziękuję!Oto mój adres sylwia3361@wp.pl
Autor: dido31
Witam poszukuję pytań ze specjalizacji medycyny pracy.Proszę o kontakt dido31@o2.pl
Autor: anias
witam mam trochę testów ze specjalizacji długoterminowej epidemoiologicznej, zachowawczej,ja zdaję zachowawczą chętnie się podzielę
Autor: sheridana
Witam. Ja też szukam pytań na test kwalifikacyjny ze specjalizacji kardiologicznej.Jeśli możesz wspomóc to bardzo proszę:)Mój meil: sheridana@gazeta.pl
Autor: marenka_ska
WITAM, POSZUKUJĘ PYTAŃ na test kwalifikacyjny i egzamin ZE SPECJALIZACJI CHIRURGICZNEJ, JEŚLI KTOŚ MÓGŁBY POMÓC TO PROSZĘ O KONTAKT marenka_ska@wp.pl z góry dziękuję;-))).
Autor: agnieszka1234
Witajcie. Ma ktoś może jakiś przykładowany test egzaminu wstępnego dla kandydatów na specjalizację w dziedzinie pielęgniarstwa zachowawczego? Z góry będę ogromnie wdzięczna. Mój mail van4@tlen.pl
Autor: Urszula34
Witam serdecznie. Poszukuję pilnie przykladowych pytan na egzamin wstepny - specjalizacja psychiatryczna. Dzis powiedzieli, za tydzień egzamin. Jeśli ktokolwiek ma jakiś informacje, proszę o kontakt ukosa@op.pl
Autor: ola65
potrzebuję pytań kwalifikacyjnych na specjalizację pielęgniarstwo położnicze Mój mail: fabiola_0@poczta.onet.pl Z góry bardzo dziękuję. 9 mam egzamin...
Autor: madziad_87
bardzo proszę o przesłanie testów z pielęgniarstwa zachowawczego za tydz mam test kwalifikacyjny aby dostac się nie ten kurs moj meil magdziadebniak@o2.pl
Autor: kakusia
Bardzo prosze o przeslanie testow poniewaz mam w poniedzialek test kwalifikacyjny aby sie dostac na studia. Bardzo o to was prosze o testy:) Moj email ksasal@interia.pl
Autor: kaha55
Witam,szukam pytań na test kwalifikacyjny i egzamin ze specjalizacji kardiologicznej.Z góry serdecznie dziękuje, oto mój adres:kaha05@op.pl
Autor: ankwal
poszukuję pytań na egzamin ze specjalizacji geriatrycznej.podaję swój e-mail;ankwal@neostrada.pl
Autor: malgosiahaj
poszukuje testu kwalifikacyjnego na specjalizacje z pielegniarstwa polozniczego malgosiahaj@wp.pl z gory dziekuje .
Autor: gosiak;)
Szukam pytan na test kwalifikacyjny na specjalizację operacyjna. Z góry dzięki za pomoc, mój adres meg765@wp.pl
Autor: iwon-2
na jesień 2010 zdaję zachowawczą. Bardzo Was proszę o przesłanie mi testów, będę wdzięczna. mój adres: iwona690@onet.eu
Autor: nieznana2601
Witam. Potrzebuję pytań, testów z specjalizacji rodzinnej. Proszę o pomoc. Mój e-mail to nieznana2601@wp.pl.
Autor: prosiaczek76
Przyłączam się do pytania o Testy egzaminacyjne z PIELĘGNIARSTWA ZACHOWAWCZEGO. Jeżeli ktoś posiada na 2010r dziękuję z góry -mój e-mail: marc.nelson-0ohlx4qj@yopmail.com
Autor: iwona3808
witam wszystkich serdecznie ,szukam pytan na test kwalifikacyjny na specjalizacje chirurgiczna i operacyjna ,bardzo prosze o pomoc ,moj e-mail iwona3808@o2.pl z gory dziekuje
Autor: aniaha
Witam potrzebuję pytań do egzaminu wstępnego na specjalizacje ratunkową. Z góry dziękuję email: hnatosia@wp.pl
Autor: Anitaaa
Witam..poszukuję pytań z bloku ogólnozawodowego z 2010r.Mój mail:anita500@op.pl.Zgóry dziękuję.
Autor: asko01
Witam.Na jesień 2010 zdaję egzamin ze specjalizacji pediatrycznej. Proszę o pomoc, o pytania z bloku ogólnego i specjalistycznego. Z góry dziękuję. e-mail: mroczekmateusz@onet.eu
Autor: jolesia
Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję pytań ze specjalizacji pediatrycznej. Z góry dziękuję. Email: ola.j@op.pl
Autor: elvik
Witam. Potrzebuję pytań do egzaminu kalifikacyjnego na specjalizację z pielęgniarstwa chirurgicznego. Bardzo proszę o pomoc. Mój mail: el.rosa@vp.pl Z góry dziękuję.
Autor: uurszuka
Witam!Uprzejmie proszę o przesłanie pytań do egzaminu kwalifikacyjnego na specjalizacją chirurgiczną.Mój mail uurszulka@wp.pl Z góry dziękuję.
Autor: wiewi_84
Witam!!! POd koniec czerwca 2010r. będę zdawać test kwalifikacyjny na specjalizację w dziedzinie pielęgniarstwa operacyjnego. Bardzo proszę o przesłanie pytań z tego zakresu, lub materiałów potrzebnych do przygotowania. Z góry dziękuję. To mój mail: wiewi_84@wp.pl Pozdrawiam
Autor: jola1
Witam,poszukuję pytań na test kwalifikacyjny z pielęgniarstwa położniczego.Z góry dziękuję. Mój mail: jolka.urban@wp.pl
Autor: anetakozaczek
Witam bardzo serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie pytań na test wstępny specjalizacje z anestezjologii i intensywnej terapii. Zupełnie nie wiem czego mogę się spodziewać. Z góry dziękuję za pomoc. Mój mail: anetakozaczek@go2.pl
WOLNA TRYBUNA - opinie internautów.
Nie rozumiem, po co kolejne wyjście na ulice?