Konferencje dla pielęgniarek
Autor: goferek31
Witam! odpowiedzi nie znam. Wiem jednak, że są konferencje w których możemy uczestniczyć. wejdź na www.imed.p, zakładka szkolenia. pozdrawiam
Autor: goferek31
pomyłka- www.imed.pl
Autor: kaska8691
23-09-2008 Zapraszam do Ostrowca 10-10-2008 godz.13 w hotelu Gromada,,Opieka nad pacjentem w różnych stanach". Poszukujcie tam gdzie znajdują sie uczelnie ,na których jest wydział pielęgniarstwa , one organizują te spotkania. Pozdrawiam
Autor: mruczek
basik. Mnie to też wkurza. Żadna konferencja nie jest za darmo! Na zachodzie organizowane są konferencje i szkolenia za darmo. Obecność na takim szkoleniu to prawdziwa przyjemność. Mam pomysł na rozwiązanie tego problemu: odwołać 90% pracowników izb pielęgniarskich, powołać nowe zarządy oraz pomalutku starać się wprowadzić miłą i ciepłą atmosferę na konferencjach. Drogie koleżanki: Czy nie chciałybyście pójść na konferencję, na której mogłybyście porozmawiać z wykładowcami twarzą w twarz przy filiżance herbaty? Miła atmosfera, herbata saga i ciastka nie kosztują dużo. Wiem,że mój pomysł nie jest w 100% zadowalający-jestem otwarty na wszelkie sugestie i propozycje.
Autor: basia
Zapraszam wszystkich na konferencje ktore organizuja pielegniarki ze Swietokrzyskiej Izby Pielegniarek iPołoznych.Prosze wejsc na nasza izbowa strone internetowa,tam jest terminarz.Konferencje sa wspaniałe.Od kilku lat spotykamy sie w Opatowie("zagrozony świat dziecka"},w Busku-Zdroju(epidemiologia},w Kurozwękach{opieka długoterminowa}i Ostrowcu{promocja zdrowia}.Naprawde umiemy robic takie imprezy.Zapraszam serdecznie.
Autor: aga74
goferek31- na stronie której adres podajesz są bezpłatne szkolenia, jak najbardziej i to w kilku miastach Polski, ale skierowane dla lekarzy - jest to wyraźnie zaznaczone. pielęgniarki..... no niestety my recept nie wypisujemy, więc nam firmy nie sponsorują szkoleń.
Autor: aga74
basia- można pozazdrościc tak działającej izby, która oprócz wyciągania ręki do nas po składki, potrafi coś jeszcze dla swoich pielęgniarek zorganizowac. Myślę jednak że niewiele takich izb w Polsce jest.......
Autor: sil2009
Witam. Zapraszam koleżanki i kolegów wszystkich specjalności dziecięcych na konferencję "Narodziny w aspekcie triady (matka- dziecko- ojciec) oraz rozwoju psychosomatycznego dziecka". Staraliśmy się aby jej koszt przystawał do kieszeni pielęgniarki ,położnej i studenta. Zapraszam Więcej na http://www.centrumdpl.com/konf.php
Autor: amesia
Witam!Ja też jako młoda pielęgniarka szukam szkoleń,konferencji w ,,Naszych Sprawach,,dzwonię do izb,drogą pantoflową od koleżanek.Czasem warto poszukać i nie zawsze trzeba płacić.Niestety większość jest płatna-szczególnie te kilkudniowe i przy naszych zarobkach byłoby ciężko odłożyć.Szkoda,że nikt tego nie zauważa,że nasza grupa zawodowa jest nie zastąpiona w procesie leczenia i też chce się szkolić.
Autor: endorka
Jestem za Mruczkiem,ten pomysł mi się podoba,rozwiązać Izby,wcześniej ich nie było i dawałyśmy sobie radę,27 lat temu często w szpitalach były organizowane szkolenia,spotkania,można było wymieniać swoje wiadomości a przyswajać nowe.Często brałam udział bo były bardzo pomocne.A teraz żeby dowiedzieć się nowinek jeżdżę na konferencje ale za wszystko muszę płacić a najbardziej denerwujące jest to,że uczestniczą w tych konferencjach lekarze za których płacą firmy albo izby lekarskie a my bogate pielęgniarki ponosimy koszty indywidualnie.
Aktualności
WOLNA TRYBUNA - opinie internautów.
Obserwator: Znowu niesmak - niestety.
Kilka refleksji o sytuacji w pielęgniarstwie długoterminowym.
Ładowanie ...