Konferencje dla pielęgniarek
Autor: goferek31
Witam! odpowiedzi nie znam. Wiem jednak, że są konferencje w których możemy uczestniczyć. wejdź na www.imed.p, zakładka szkolenia. pozdrawiam
Autor: goferek31
pomyłka- www.imed.pl
Autor: kaska8691
23-09-2008 Zapraszam do Ostrowca 10-10-2008 godz.13 w hotelu Gromada,,Opieka nad pacjentem w różnych stanach". Poszukujcie tam gdzie znajdują sie uczelnie ,na których jest wydział pielęgniarstwa , one organizują te spotkania. Pozdrawiam
Autor: mruczek
basik. Mnie to też wkurza. Żadna konferencja nie jest za darmo! Na zachodzie organizowane są konferencje i szkolenia za darmo. Obecność na takim szkoleniu to prawdziwa przyjemność. Mam pomysł na rozwiązanie tego problemu: odwołać 90% pracowników izb pielęgniarskich, powołać nowe zarządy oraz pomalutku starać się wprowadzić miłą i ciepłą atmosferę na konferencjach. Drogie koleżanki: Czy nie chciałybyście pójść na konferencję, na której mogłybyście porozmawiać z wykładowcami twarzą w twarz przy filiżance herbaty? Miła atmosfera, herbata saga i ciastka nie kosztują dużo. Wiem,że mój pomysł nie jest w 100% zadowalający-jestem otwarty na wszelkie sugestie i propozycje.
Autor: basia
Zapraszam wszystkich na konferencje ktore organizuja pielegniarki ze Swietokrzyskiej Izby Pielegniarek iPołoznych.Prosze wejsc na nasza izbowa strone internetowa,tam jest terminarz.Konferencje sa wspaniałe.Od kilku lat spotykamy sie w Opatowie("zagrozony świat dziecka"},w Busku-Zdroju(epidemiologia},w Kurozwękach{opieka długoterminowa}i Ostrowcu{promocja zdrowia}.Naprawde umiemy robic takie imprezy.Zapraszam serdecznie.
Aktualności
2008-12-01 11:53
Pielęgniarki ze szpitala w Lipsku nie przystąpiły do zapowiadanego na dziś strajku generalnego.
2008-11-30 06:08
2008-11-29 16:20
Oferty pracy dla pielęgniarek w FINLANDII, NORWEGII, HOLANDII.
2008-11-29 16:05
Pielęgniarki w DPS-ej. MPiPS informuje, że "na terenie kraju trwa organizowanie kursów . . ."
2008-11-28 05:49

Ładowanie ...